Gossip

El Barça decideix que fitxarà un central per suplir Umtiti

Estan treballant ja per tenir-lo a punt quan obri la finestra de mercat de l'hivern

El Barça decideix que fitxarà un central per suplir Umtiti
El Barça decideix que fitxarà un central per suplir Umtiti

Estan treballant ja per tenir-lo a punt quan obri la finestra de mercat de l'hivern

Samuel Umtiti

L'evolució de les molèsties de Samuel Umtiti i les decisions que s'estan prenent sobre el seu tractament han provocat una certa preocupació al si de la parcel·la esportiva del Barça. Encara que el jugador va arribar a disputar tot el partit contra l'At. Madrid, la recaiguda i un procés que pot portar-lo al quirofan fan que la secretaria tècnica s'hagin plantejat si calia fitxar un reforç.

I la decisió, segons que informa Lluís Miguelsanz a l'Sport, ha estat afirmativa. Amb el vistiplau de l'entrenador, que va demanar que es fitxés si Umtiti acaba sent baixa, s'ha començat a pentinar el mercat per trobar i lligar un central que es pugui incorporar durant el pròxim mercat d'hivern i que arribi amb condicions per ser titular (no com va passar amb Yerry Mina la temporada passada).

L'objectiu ideal és incorporar un central amb experiència europea que vingui cedit i el Barça només es faci càrrec de la fitxa del futbolista. Per tant, no hi ha previsió d'invertir en el traspàs d'un futbolista. Ara bé, la secretaria tècnica tampoc descarta incorporar un jugador jove que pugui continuar al club si rendeix. En aquest cas, caldria veure com afecta això a la possible incorporació de Frenkie de Jong el pròxim estiu.

Pel que fa a noms, Miguelsanz apunta que ja s'ha seleccionat 2 jugadors com a incorporacions preferents (la qual cosa no vol dir que siguin fàcils): Andreas Christensen (22 anys, del Chelsea, que no té cap intenció de cedir-lo) i Jorge Meré (21 anys, del Colònia, que en demana un traspàs). Com a recanvis, també valoren una tercera opció del mercat sud-americà i una quarta del francès. En qualsevol cas, es vol tancar l'operació a finals d'any.

COMENTARIS