Mercat

El Barça descarta el fitxatge de Luka Jovic, segons MD

El Barça descarta el fitxatge de Luka Jovic, segons MD
El Barça descarta el fitxatge de Luka Jovic, segons MD
El Barça ja no contempla el fitxatge de Luka Jovic per a la pròxima temporada. Segons revela Mundo Deportivo, la direcció esportiva ha decidit prendre...
luka jovic

El Barça ja no contempla el fitxatge de Luka Jovic per a la pròxima temporada. Segons revela Mundo Deportivo, la direcció esportiva ha decidit prendre aquesta decisió per criteris esportius i econòmics després d'haver seguit el futbolista en nombroses ocasions els últims mesos.

Pel que la part esportiva, des del club busquen un perfil de davanter que sigui capaç de jugar en les altres posicions de l'atac i pugui caure per les bandes. Jovic és un davanter pur, amb una gran capacitat golejadora i un instint descomunal però pateix quan surt d'aquesta zona de confort. En aquest sentit, un futbolista com Griezmann consideren que seria millor perquè és més polivalent, té més tècnica i podria dotar de més recursos a la plantilla blaugrana.

A banda d'aquestes circumstàncies, hi ha també un tema econòmic. El jugador va marxar cedit del Benfica a l'Eintracht de Frankfurt amb una clàusula de compra de 12 milions d'euros que té previst executar el club alemany. Actualment ja es parla que el possible traspàs superaria els 60 milions i el preu pot augmentar els pròxims mesos perquè hi ha més clubs importants que li van al darrere. El Barça no vol entrar en una subhasta desorbitada per un davanter de 21 anys que només ha complert una temporada de gran nivell i que arribaria per ser suplent de Suárez en un inici.

COMENTARIS