Mercat

El Barça, el més ben posicionat per fitxar De Ligt

El Barça, el més ben posicionat per fitxar De Ligt
El Barça, el més ben posicionat per fitxar De Ligt
Després de tancar el fitxatge de De Jong, el Barça té la intenció d'incorporar un altre jove prometedor de l'Ajax, el central De Ligt. El president...
Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt

Després de tancar el fitxatge de De Jong, el Barça té la intenció d'incorporar un altre jove prometedor de l'Ajax, el central De Ligt. El president Bartomeu va confirmar aquest dijous que el seu nom estarà sobre la taula quan s'hagi de tractar la planificació per a la pròxima temporada i el club ja va iniciar fa uns mesos els contactes.

El periodista Oriol Domènech ha afegit al Tot Costa que el Barça és el club més ben posicionat per fitxar l'holandès i que el jugador té el desig de vestir la samarreta blaugrana. Amb només 19 anys ja és capità de l'Ajax i ha demostrat tenir molta qualitat i personalitat a la competició local i també a la Champions.

L'únic problema de l'operació seria el preu del traspàs, que rondaria els 75 milions d'euros, i el fet que es trobaria amb molta competència. Actualment, el Barça té 6 centrals a la plantilla amb la presència de Piqué, Umtiti, Lenglet, Todibo, Vermaelen i Murillo, tot i que aquests dos últims no continuaran.

Des del Barça veuen a De Ligt com el futur successor de Piqué, de 32 anys, i voldrien que durant alguna temporada coincidissin per gestionar el relleu. Ara caldrà veure si De Ligt accepta tenir un rol secundari a l'inici, ja que també té grans ofertes de clubs com la Juventus, el Bayern o el PSG.

COMENTARIS