Mercat

El Barça es cansa d'esperar Rabiot

El Barça es cansa d'esperar Rabiot
El Barça es cansa d'esperar Rabiot
Fa uns mesos semblava que l'arribada d'Adrien Rabiot al Barça seria un fet. El club havia arribat a un acord verbal amb la seva representant, la mare...
Adrien Rabiot

Fa uns mesos semblava que l'arribada d'Adrien Rabiot al Barça seria un fet. El club havia arribat a un acord verbal amb la seva representant, la mare del futbolista, i tot apuntava que el jugador vestiria la samarreta blaugrana quan finalitzés el contracte amb el PSG el pròxim mes de juny.

Però en les darreres setmanes la situació s'ha refredat molt i ara mateix sembla complicada l'operació. El seu entorn manté el silenci i continua estudiant les diverses ofertes que ha donat, sense oferir cap resposta al Barça, que ja està cansat d'esperar, segons revela Miguel Rico a Mundo Deportivo.

Des de la direcció esportiva consideren que ja ha tingut un temps suficient per decidir el seu futur i no entenen els canvis d'opinió de la seva representant. A més, el fitxatge de De Jong per al Barça també ha canviat la situació i el club ja no prioritzaria tant l'arribada d'un migcampista com Rabiot.

COMENTARIS