Pretemporada

El Barça estudia fer una mini gira als Estats Units a l'agost

El Barça estudia fer una mini gira als Estats Units a l'agost
El Barça estudia fer una mini gira als Estats Units a l'agost
Aquesta setmana la direcció esportiva blaugrana està acabant de tancar la pretemporada del primer equip conjuntament amb Ernesto Valverde. El club ja té...
Gira USA
Gira USA

| ©Getty Images #481524304

Aquesta setmana la direcció esportiva blaugrana està acabant de tancar la pretemporada del primer equip conjuntament amb Ernesto Valverde. El club ja té tancada la gira que farà al Japó a finals de juliol i tot apunta que el Gamper es disputarà el 4 d'agost al Camp Nou contra l'Arsenal.

Després del Gamper, l'entitat blaugrana no té previst cap partit més fins a l'inici de la Lliga del cap de setmana del 17 d'agost i ara està estudiant diferents possibilitats per tenir més ritme de competició i aconseguir un major benefici econòmic.

Una de les possibilitats que estudia el club és fer una mini gira als Estats Units. Segons revela Miguel Rico a Mundo Deportivo, la idea seria disputar 2 partits a la costa est del país nord-americà per aprofitar el creixement que està tenint el soccer en aquesta zona i que ja va veure com s'anul·lava el Barça - Girona del mes de gener previst perquè es jugués a Miami.

Cal recordar que el Barça aquest any no disputarà la Supercopa d'Europa i que la Supercopa d'Espanya es disputarà al mes de gener en territori estranger entre el Barça, el València, l'Atlètic de Madrid i el Madrid.

COMENTARIS