Gossip

El Barça estudia una nova revolució en l'organigrama esportiu

El Barça estudia una nova revolució en l'organigrama esportiu
El Barça estudia una nova revolució en l'organigrama esportiu
Malgrat que no fa ni un any que el Barça va presentar un nou organigrama esportiu, el club està treballant per tornar-lo a canviar, segons ha informat RAC1....
Mestre, Segura, Bartomeu, Paulinho, Robert i Bordas

Mestre, Segura, Bartomeu, Paulinho, Robert i Bordas

Malgrat que no fa ni un any que el Barça va presentar un nou organigrama esportiu, el club està treballant per tornar-lo a canviar, segons ha informat RAC1Aquest dimarts al vespre es va produir una reunió de la cúpula directiva per dissenyar una nova estructura, ja que no estan convençuts amb l'actual model.

Les primeres decisions passarien per cessar José Mari Bakero i canviar les responsabilitats de Guillermo Amor. Els 2 són actualment els responsables del futbol formatiu professional que va del juvenil al Barça B. Aquesta divisió que es va fer l'any passat es tornaria a modificar i s'uniria tot el futbol base que va des de les categories de benjamins fins al filial. Actualment, Jordi Roura i Aureli Altimira són els responsables del futbol formatiu amateur i tot apunta que Roura podria tenir més responsabilitats mentre que Aleix Garcia té moltes opcions de ser el coordinador de tot el futbol base, segons Mundo Deportivo.

Respecte al primer equip, Pep Segura és l'actual mànager general esportiu del club i hauria d'acceptar aquesta nova remodelació. Si no li sembla bé, podria tenir les hores comptades al club. Finalment, Robert Fernández, actual secretari tècnic del primer equip, encara no ha rebut cap oferta de renovació i el seu contracte finalitza el 30 de juny. Actualment és responsable dels fitxatges de la pròxima temporada però es podria quedar sense feina. El Barça està buscant un responsable de fitxatges amb experiència a Primera Divisió i, de moment, un dels noms que sona amb força és el de Ramon Planes, exsecretari tècnic de l'Espanyol i del Getafe.

COMENTARIS