Mercat

El Barça i l'Atlètic ja negocien per Griezmann, segons 'L'Equipe'

El Barça i l'Atlètic ja negocien per Griezmann, segons 'L'Equipe'
El Barça i l'Atlètic ja negocien per Griezmann, segons 'L'Equipe'
El pròxim dilluns 1 de juliol és el dia on la clàusula d'Antoine Griezmann amb l'Atlètic de Madrid passarà de 200 milions d'euros a 120. El...
piqué griezmann

El pròxim dilluns 1 de juliol és el dia on la clàusula d'Antoine Griezmann amb l'Atlètic de Madrid passarà de 200 milions d'euros a 120. El Barça ha estat esperant fins aquest dia per executar el fitxatge d'un dels objectius de la pròxima temporada però la fórmula de l'operació podria variar.

Segons revela L'Equipe, el club blaugrana i el matalasser ja han obert les negociacions per arribar a un acord que beneficiï les dues parts. D'una banda, el Barça prefereix no haver de pagar els 120 milions de cop de la clàusula, sinó poder pactar amb l'Atlètic de Madrid un pagament fraccionat per evitar tensions de tresoreria. Per la seva banda, el conjunt madrileny és conscient que el jugador vol marxar i acceptar rebre el pagament amb terminis però ha demanat una compensació econòmica de 6 milions d'euros més.

D'aquesta manera, el fitxatge de Griezmann es podria acabar tancant per 126 milions, la mateixa quantitat que costarà Joao Felix, el recanvi a la davantera que ha escollit Simeone i que arribarà amb 19 anys després d'haver realitzat una gran temporada al Benfica.

Finalment, L'Equipe tampoc descarta que en l'operació hi pugui entrar algun futbolista com és el cas de Nelson Semedo, el lateral pretès per l'Atlètic de Madrid i que caldria veure amb quin preu és taxat per quadrar l'operació Griezmann.

COMENTARIS