Gossip

El Barça ingressaria el 15% d'una venda de Grimaldo

El Barça ingressaria el 15% d'una venda de Grimaldo
El Barça ingressaria el 15% d'una venda de Grimaldo
L'exjugador del Barça B, Alejandro Grimaldo, s'ha convertit en un dels laterals esquerre amb més projecció del futbol europeu. Amb 23 anys ...
grimaldo

L'exjugador del Barça B, Alejandro Grimaldo, s'ha convertit en un dels laterals esquerre amb més projecció del futbol europeu. Amb 23 anys és titular indiscutible al Benfica i està considerat un dels millors futbolistes de la lliga portugesa. Diversos clubs europeus com l'Atlètic de Madrid, l'Arsenal, el Juventus i el Manchester City s'han fitxat amb el valencià i s'especula que aquest estiu hi podria haver una venda que podria beneficiar el Barça.

El club blaugrana va traspassar el jugador al Benfica el desembre del 2015 per 1,5 milions d'euros i en l'operació es va pactar que el Barça ingressaria un 15% d'una futura venda, segons recorda Fernando Polo a Mundo Deportivo. El conjunt culer no té cap opció de recompra ni tenen pensat negociar per ell perquè saben que el futbolista vol ser titular al club on vagi, un rol que al Camp Nou ja té el renovat Jordi Alba.

Davant aquest panorama, des dels despatxos de l'entitat blaugrana s'espera una gran subhasta que pugui augmentar el preu de Grimaldo i deixar uns diners a les arques del club que podrien servir per pagar el lateral esquerre suplent que vol el club. Així, si l'operació s'enfilés fins als 30 milions d'euros, el Barça n'ingressaria 4,5.

COMENTARIS