Gossip

El Barça, interessat en recuperar Dani Olmo

El jugador format al planter va marxar del club fa 4 anys

El Barça, interessat en recuperar Dani Olmo
El Barça, interessat en recuperar Dani Olmo

El jugador format al planter va marxar del club fa 4 anys

Dani Olmo

La secretaria tècnica del FC Barcelona continua inspeccionant el mercat futbolístic de cara a identificar els jugadors talentosos que poden sumar-se a la plantilla. Sovint, els jugadors formats a Can Barça compleixen les exigències tècniques, però sempre hi ha el dubte filosòfic de decidir si un jugador que ha decidit marxar del club ha de tornar-hi.

I encara més si, com passa en el cas de Dani Olmo, la sortida va ser sorprenent. Fa uns 4 anys i mig, quan en tenia 16, el talentós extrem de Terrassa va decidir abandonar el club blaugrana per incorporar-se a les files del Dinamo de Zagreb. Allí ha anat cremant etapes i s'ha convertit en una peça clau del primer equip croat.

Tan important és el paper del català que diversos equips s'han interessat en incorporar-lo. De fet, el Dinamo ha refusat ofertes de València, Borussia de Dortmund, Manchester United o Olympique de Marsella… I ara el Barça es podria afegir a la llista de pretendents. Segons que explica Josep Capdevila a Sport, el club blaugrana ja ha contactat amb el representant del futbolista per interessar-se pel jugador.

Encara que es preveu que una possible negociació amb el futbolista pot ser molt ràpida, el club croat ja ha deixat clar que no es desprendrà de Dani Olmo per menys de 25 milions d'euros.

COMENTARIS