Notícies

El Barça jugarà el Gamper contra l'Arsenal

El Barça jugarà el Gamper contra l'Arsenal
El Barça jugarà el Gamper contra l'Arsenal
El Barça ha fet oficial el rival i la data de celebració del proper Gamper. L’equip de Valverde jugarà el proper 4 d’agost contra l’Arsenal...

El Barça ha fet oficial el rival i la data de celebració del proper Gamper. L’equip de Valverde jugarà el proper 4 d’agost contra l’Arsenal al Camp Nou el primer partit davant els aficionats blaugrana. 

Tot i que encara no n’ha transcendit l’hora, el Barça farà la presentació del primer equip abans del matx, com és tradicional en Gamper. Serà la primera vegada que l’Arsenal disputi el trofeu blaugrana. 

El Gamper ha comptat amb equips anglesos en sis ocasions i només el Manchester City l'ha jugat en dues ocasions. El primer equip anglès que va disputar el trofeu blaugrana va ser l'Ipswich Town la temporada 81/82. 

El partit del Camp Nou defineix encara més la pretemporada del Barça. El conjunt de Valverde disputarà dos partits al Japó el 23 de juliol contra el Chelsea, i el 27  contra el el Vissel Kobe. I després del Gamper, l’equip viatjarà fins als Estats Units per disputar dos partits davant el Nàpols italià.

Els socis no tenen el duel del Gamper inclòs en el seu abonament, però el club ofereix un 30% de descompte en el preu de l’entrada. 

COMENTARIS