Jugadors

El Barça no contempla renovar Rakitic

Des del club no descarten que marxi el pròxim mercat d'estiu

El Barça no contempla renovar Rakitic
El Barça no contempla renovar Rakitic

Des del club no descarten que marxi el pròxim mercat d'estiu

Rakitic

Després de refusar una oferta del PSG el passat estiu, Ivan Rakitic ha demanat públicament en diverses ocasions una millora salarial per haver-se quedat al club blaugrana. El croat considera que el fet d’haver descartat una proposta multimilionària de París hauria de suposar un gest per part del club blaugrana en forma de renovació però el Barça no sembla estar disposat.

Segons que explica l’Sport, ni Bartomeu ni la direcció esportiva es plantegen renovar Rakitic, que té contracte fins al 2021. D’una banda, els arguments són econòmics perquè el club ja ha fet una gran inversió en renovacions les últimes temporades i està destinant una quantitat massa elevada als salaris dels futbolistes. En aquest sentit, millorar la fitxa d’un altre jugador posaria encara en més risc la situació econòmica del club.

En l’aspecte esportiu, el jugador és una peça indiscutible de Valverde però aquest mes de març complirà 31 anys i des de la cúpula esportiva consideren que seria un bon moment per traspassar-lo. L’arribada de De Jong a l’estiu més l’ascens de joves com Aleñá o Riqui Puig garanteix un relleu al mig del camp blaugrana, fet que podria facilitar la sortida de Rakitic per una quantitat que podria rondar els 65 milions d’euros, segons apunten des dels despatxos del Camp Nou.

 

COMENTARIS