Mercat

El Barça no renova Samper i marxarà lliure l'1 de juliol

El Barça no renova Samper i marxarà lliure l'1 de juliol
El Barça no renova Samper i marxarà lliure l'1 de juliol
Sergi Samper deixarà de ser jugador del Barça el pròxim 1 de juliol. El futbolista format al Planter finalitza contracte al final de temporada i el Barça...
sergi samper

Sergi Samper deixarà de ser jugador del Barça el pròxim 1 de juliol. El futbolista format al Planter finalitza contracte al final de temporada i el Barça tenia una opció per prorrogar-lo abans del 31 de desembre. Segons revela Mundo Deportivo, el club no ha decidit executar-la i el migcampista quedarà lliure.

L'última renovació de Samper va tenir lloc a l'estiu del 2016 i l'acord estava estipulat fins al juny del 2019 amb una temporada addicional. El jugador de 24 anys no ha tingut participació les últimes temporades per culpa de les lesions i la mala fortuna en les cessions al Granada i al Las Palmas. Cap membre del club s'ha posat en contacte amb el futbolista sobre una possible renovació i ara haurà de buscar una sortida al pròxim estiu.

En principi, no sembla que Samper pugui marxar aquest mercat d'hivern i el futbolista aprofitarà els últims mesos a Can Barça per treballar físicament. Aquesta temporada només ha disputat els 33 minuts incials del partit de Copa al camp de la Cultural Leonesa, on es va lesionar. Després de 2 mesos i mig de baixa, ja ha rebut l'alta mèdica i espera recuperar la seva forma física.

COMENTARIS