Mercat

El Barça no va poder avançar per De Ligt a Amsterdam

El Barça no va poder avançar per De Ligt a Amsterdam
El Barça no va poder avançar per De Ligt a Amsterdam
Josep Maria Bartomeu i Òscar Grau han viatjat aquesta setmana a Amsterdam per participar a l'Assemblea General de l'ECA per tractar diferents...
de ligt

Josep Maria Bartomeu i Òscar Grau han viatjat aquesta setmana a Amsterdam per participar a l'Assemblea General de l'ECA per tractar diferents assumptes que afecten els clubs europeus. El desplaçament també havia de servir per intentar atansar posicions amb l'Ajax per l'operació De Ligt però no va ser possible.

El director esportiu Marc Overmars no va estar a la ciutat holandesa durant aquests dies i els responsables del Barça només van poder conversar amb Van der Sar, CEO de l'Ajax. Segons informa Mundo Deportivo, hi va haver una xerrada amb Van der Sar però no va servir per avançar sobre el tema perquè és Marc Overmars qui negocia els fitxatges.

Des del club blaugrana són optimistes sobre aquesta operació perquè la relació amb Overmars és molt positiva i creuen que no hi haurà problemes per arribar a un acord amb l'Ajax. La prioritat ara passar per avançar amb el representant del central, Mino Raiola, que té sobre la taula altres propostes importants de clubs europeus.

COMENTARIS