Mercat

El Barça paga la clàusula de Lenglet

El Barça paga la clàusula de Lenglet
El Barça paga la clàusula de Lenglet
El fitxatge de Clément Lenglet ja és pràcticament una realitat. El barça ha abonat aquest dimecres els 35 milions d’euros establerts a la clàusula de...
Clément Lenglet

El fitxatge de Clément Lenglet ja és pràcticament una realitat. El barça ha abonat aquest dimecres els 35 milions d’euros establerts a la clàusula de rescissió del futbolista, davant la impossibilitat d’aconseguir un traspàs acordat amb el Sevilla. 

La postura inflexible del club andalús obliga el Barça a pagar els impostos corresponents, al contrari que hagués ocorregut si totes dues entitats haguessin arribat a un acord. 

El futbolista es troba actualment a Benidorm, on l’equip de Machin es troba concentrat per la pretemporada, però té previst abandonar l’expedició en les properes hores. 

Lenglet, de 23 anys, es converteix en el segon fitxatge blaugrana de la temporada, després de l’arribada d’Arthur Melo, procedent del Gremio. 

El Barça no ha fet oficial la seva incorporació, però està previst que en les properes hores es manifesti. La presentació del futbolista podria ser a finals d’aquesta setmana. 

COMENTARIS