Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Mercat

El Barça pregunta per Ceballos

El club blaugrana disposat a pagar la clàusula

El Barça pregunta per Ceballos
El Barça pregunta per Ceballos

El club blaugrana disposat a pagar la clàusula

| gettyimages

El Barça s'ha interessat en les últimes hores per la situació del migcampista del Betis, Dani Ceballos. En els últims dies s'ha publicat que el futbolista ja té tancat un acord amb el Reial Madrid, que estaria disposat a pagar 20 milions d'euros al club sevillà, cinc més que la seva clàusula de rescissió.

A diferència del club blanc, el Barça el voldria aquesta temporada. El Madrid planejava comprar-ne la propietat i deixar-lo cedit al Betis un any més. Amb aquesta diferència, el club blaugrana voldria convèncer el jugador.

L'operació s'ha llançat tard, però encara podria ser exitosa. El preu del futbolista, MVP de l'Europeu sub-21 d'aques estiu, és assequible, i seria una bona alternativa pel mig del camp blaugrana si finalment Marco Verratti es queda al PSG. Ceballos és un perfil però més ofensiu que no pas l'italià.

Si finalment es concreta el fitxatge, el club consideraria que Ceballos demani perdó a l'afició blaugrana i catalana pels tuits insultants que va publicar l'any 2012 contra principalment Catalunya i Gerard Piqué.

COMENTARIS