Mercat

El Barça recomprarà Cucurella per 4 milions d'euros

Caldrà veure si el club el traspassa o es queda de suplent de Jordi Alba

El Barça recomprarà Cucurella per 4 milions d'euros
El Barça recomprarà Cucurella per 4 milions d'euros

Caldrà veure si el club el traspassa o es queda de suplent de Jordi Alba

cucurella

Marc Cucurella està signant una gran temporada a l'Eibar en la seva primera temporada a Primera Divisó. El català s'ha convertit en titular indiscutible i ha disputat 28 partits sota les ordres de Mendilibar oferint un gran rendiment. El conjunt basc està molt satisfet amb els seus serveis i té la intenció d'abonar els 2 milions d'euros d'opció de compra que es va signar en el contracte de cessió. El problema que té l'Eibar és que el Barça va afegir una clàusula de recompra per valor de 4 milions i, segons revela Mundo Deportivo, el club català té la intenció d'executar-la aquest estiu. 

D'aquesta manera, el lateral esquerre, que aquesta temporada ha disputat molts minuts d'extrem, tornarà al club blaugrana i caldrà veure si es queda al primer equip. Una de les opcions és que es converteixi en el suplent de Jordi Alba que ha demanat Valverde per a la pròxima temporada. El tècnic no està satisfet amb el rendiment del jove Miranda i prefereix un lateral amb més experiència. Cucurella no va convèncer el cos tècnic l'estiu passat i ara caldrà veure si l'any a l'Eibar poden canviar la situació.

L'altra opció que es planteja el Barça és traspassar Cucurella per una quantitat superior als 4 milions d'euros. El jugador d'Alella només té 20 anys i un gran potencial per endavant, fet que ha cridat l'atenció de diversos clubs europeus. Si el conjunt blaugrana decidís traspassar-lo també podria afegir una nova clàusula de repesca per més endavant per un futbolista molt ben considerat en la direcció esportiva culer. 

COMENTARIS