Notícies

El Barça rectifica després de les crítiques al Seient Lliure

El Barça rectifica després de les crítiques al Seient Lliure
El Barça rectifica després de les crítiques al Seient Lliure
Una de les novetats de l'inici de temporada a Can Barça van ser les modificacions al model de funcionament del Seient Lliure. Els canvis, però, no van...
Camp Nou

| ©Getty Images #652728094

Una de les novetats de l'inici de temporada a Can Barça van ser les modificacions al model de funcionament del Seient Lliure. Els canvis, però, no van agradar a una gran part d'abonats del club que es van queixar sobre la pèrdua del valor i els problemes per poder-lo efectuar correctament.

Ara, el club ha decidit rectificar i ha anunciat noves mesures que ja s'aplicaran a partir del pròxim partit d'aquest dissabte al Camp Nou contra el Sevilla. D'una banda s’elimina la ponderació diferenciada entre la primera i la segona volta de la temporada. A més, el cobrament per partit alliberat estarà vinculat al preu de venda al públic de la localitat, i no al preu pagat per l’abonament, en una de les crítiques que més s'havia fet sobre el canvi de sistema.

Finalment, el soci abonat cobrarà el 50% del preu, un cop restat l’IVA i les despeses de gestió. Pel que fa a la resta d’especificacions que configuren el Seient Lliure, es mantenen en tots els extrems fixats per a aquesta temporada. Aquells socis abonats que alliberin amb més de 20 dies d’antelació a la celebració del partit, a banda de tenir garantit el cobrament de la seva localitat, continuaran gaudint d’una bonificació del 20% afegida al preu de liquidació corresponent. Pel que fa a tots aquells socis abonats que alliberin el seu seient amb més de 10 dies d’antelació, se’ls manté el cobrament garantit, tant si es ven com si no es ven la seva localitat. L’import resultant del Seient Lliure es descomptarà del cost de la quota d’abonament de la temporada següent, fins a un màxim del 95% equivalent al cost anual de l’abonament.

COMENTARIS