Mercat

El Barça refusa la primera oferta del Benfica per Cillessen

El Barça refusa la primera oferta del Benfica per Cillessen
El Barça refusa la primera oferta del Benfica per Cillessen
Jasper Cillessen és un dels jugadors que abandonarà el Barça el pròxim estiu. L'holandès ha completat 3 temporades com a porter suplent però ja ha dit...
cillessen

| FCB

Jasper Cillessen és un dels jugadors que abandonarà el Barça el pròxim estiu. L'holandès ha completat 3 temporades com a porter suplent però ja ha dit obertament que vol marxar a un altre club per ser titular amb més regularitat. El club blaugrana no posarà obstacles per la sortida de Cillessen però té clar que no ho farà a qualsevol preu.

El primer equip que s'ha interessat pel porter titular d'Holanda ha estat el Benfica però, segons revela Sport, la quantitat oferta no ha convençut als despatxos del Camp Nou. L'objectiu del Barça seria aconseguir una xifra de traspàs al voltant dels 30 milions d'euros i la primera proposta del club portuguès està lluny d'aquestes quantitats.

Les negociacions poden continuar en les pròximes setmanes i el club blaugrana no descarta que més equips s'uneixin en la lluita per un porter que ha ofert un gran rendiment aquests últims 3 anys. Cillessen ha destacat, sobretot, a la Copa on ha guanyat les dues últimes edicions i aspira a aconseguir-ne una altra en la final del dissabte 25 de maig al Benito Villamarín, en l'últim partit de l'holandès sota els pals del Barça.

COMENTARIS