Notícies

El Barça renova Valverde per una temporada més i una altra d'opcional

El Barça renova Valverde per una temporada més i una altra d'opcional
El Barça renova Valverde per una temporada més i una altra d'opcional
El Barça ha anunciat aquest divendres al matí que ha arribat a un acord amb Ernesto Valverde per ampliar el contracte una temporada més i una altra d'...
Valverde

El Barça ha anunciat aquest divendres al matí que ha arribat a un acord amb Ernesto Valverde per ampliar el contracte una temporada més i una altra d'opcional. D'aquesta manera, el tècnic continuarà la campanya 19/20 i tindrà una més prorrogable, la 20/21.

En les últimes setmanes, Josep Maria Bartomeu havia reconegut públicament que desitjava que Valverde continués a la banqueta del Barça però el tècnic sempre havia demanat paciència i calma, ja que la seva feina depèn molt dels resultats al final de temporada. Finalment, a mitjans de febrer i abans d'afrontar el tram decisiu de la temporada, s'ha decidit tancar el tema ampliant la vinculació contractual.

Valverde va arribar al Barça l'estiu del 2017 i en la primera temporada va aconseguir guanyar la Lliga i la Copa però a la Champions va caure eliminat davant la Roma a quarts de final. Aquesta campanya, l'equip és líder a la Lliga, està a les semifinals de la Copa i la setmana vinent afrontarà els vuitens de final contra l'Olympique de Lió.

COMENTARIS