Mercat

El Barça tanca un acord amb Lenglet

El jugador firmarà per 5 temporades, i costarà 38 milions

El Barça tanca un acord amb Lenglet
El Barça tanca un acord amb Lenglet

El jugador firmarà per 5 temporades, i costarà 38 milions

Clément Lenglet

El Barça ha tancat un acord amb Clément Lenglet perquè sigui nou jugador de l'equip la pròxima temporada. Segons que explica l'Sport, l'acord és per les pròximes 5 temporades, i li costarà al club blaugrana els 35 milions de clàusula més els 3 milions en drets de formació que ha d'abonar el Baçra (perquè el futbolista encara no ha fet els 23 anys). Tot i que l'import està fixat, el club blaugrana vol negociar amb el Sevilla per poder fraccionar-ne el pagament.

Amb tot, l'operació no s'anunciarà fins que no s'hagi tancat aquest exercici econòmic, el 30 de juny. Per tant, no serà fins a partir de l'1 de juliol (com passa en el cas de Griezmann) que l'operació es podrà fer oficial. Segons sembla, primer es tancarà l'operació pel central i, posteriorment, la del davanter.

Mentrestant, Clément Lenglet (que no ha estat convocat pel Mundial de Rússia) està de vacances i vol marxar del club andalús de bones maneres, per respecte al Sevilla i la temporada i mitja que hi ha estat. Joaquín Caparrós, director de futbol del Sevilla, ha volgut tirar pilotes fora i ha afirmat que "no hi ha absolutament res".

COMENTARIS