Mercat

El Barça té propostes per Malcom però el jugador no vol marxar

El Barça té propostes per Malcom però el jugador no vol marxar
El Barça té propostes per Malcom però el jugador no vol marxar
Un dels futbolistes del Barça que pot ser protagonista durant aquest mercat d'hivern és Malcom. El davanter ha tingut poc protagonisme a causa de l'...
Malcom

Un dels futbolistes del Barça que pot ser protagonista durant aquest mercat d'hivern és Malcom. El davanter ha tingut poc protagonisme a causa de l'alta competència en la zona ofensiva i pels problemes que ha tingut de lesions.

Davant aquest panorama, hi ha clubs que s'han interessat pel futbolista consicents del potencial i talent que atresora. Un dels primers que va trucar a la porta va ser el Guangzhou xinès i que estaria disposat a pagar fins a 50 milions d'euros de traspàs, segons algunes informacions. El Marca també apunta que l'Everton anglès també ha preguntat pel futbolista però, de moment, el jugador no vol marxar.

Malcom té la sensació que no ha pogut demostrar tot el seu nivell a Valverde i es vol quedar fins a l'estiu per aprofitar tots els minuts que disposi. Si tot i això no convenç l'entrenador, llavors sí que estaria disposat a buscar una sortida. Des del club esperen moviments però no posarien cap impediment si arriba una oferta que millori els 41 milions que es van pagar a l'estiu al Girondins de Bordeus.

COMENTARIS