Analytics

El Barça, tot un expert en estovar els partits

Ha marcat en totes les segones parts dels 6 partits oficials d'aquesta temporada

El Barça, tot un expert en estovar els partits
El Barça, tot un expert en estovar els partits

Ha marcat en totes les segones parts dels 6 partits oficials d'aquesta temporada

Sergi Roberto i Messi

El Barça s'està convertint en tot un expert a estovar els partits a la primera part, desgastant els rivals, per acabar rematant la feina a la segona, quan l'oponent va més just de recursos.

Així ho expliquen les dades, ja que l'equip de Valverde, que ha disputat 6 partits oficials aquesta temporada (la Supercopa d'Espanya, 4 de lliga i 1 de Champions), ha anotat en totes les segones parts. A més, després del descans ha fet la immensa majoria dels gols: 15 de 20. És a dir, el 60% dels gols d'aquesta temporada.

Els altres 5 han arribat a les primeres parts, i la immensa majoria a l'últim quart d'hora. Els més matiners van ser el dia de l'Osca a l'Estadi: Messi va obrir el marcador al minut 16, mentre que Pulido va fer el gol en pròpia porta al 24. A partir d'aquí, 3 gols entre el minut 30 i 45: Messi (al 31, l'1 a 0 al PSV), Suárez (al 39, el 3 a 0 a l'Osca) i Piqué (al 42, l'empat a 1 contra el Sevilla a la Supercopa).

A la segona part dels partits, en canvi, el Barça ha fet 15 gols: els 5 que ha marcat Dembélé aquesta temporada, 5 més de Messi, 2 de Suárez i 1 de Coutinho (al Camp Nou, contra l'Alabès), Rakitic (al Camp Nou, contra l'Osca) i Alba (també al Camp Nou, contra l'Osca). Més concretament, el Barça ha fet 3 gols al primer quart de la 2a part (entre els minuts 45 i 60), 5 al segon (minuts 60 a 75) i 7 al tercer (a partir del 75).

Això vol dir que el Barça ha marcat el 35% dels gols (7 de 20) en l'últim quart.

COMENTARIS