Mercat

El Barça vol accelerar el fitxatge de De Ligt

El Barça vol accelerar el fitxatge de De Ligt
El Barça vol accelerar el fitxatge de De Ligt
Mathijjs de Ligt ha estat un dels noms de la setmana del panorama futbolístic. El central holandès de 19 anys va protagonitzar un partidàs contra la Juve i...
De Ligt

Mathijjs de Ligt ha estat un dels noms de la setmana del panorama futbolístic. El central holandès de 19 anys va protagonitzar un partidàs contra la Juve i va ser l'autor de l'1-2 que va classificar l'Ajax per a les semifinals de la Champions. A més, va ser escollit millor jugador del partit i ha rebut una gran quantitat d'elogis per l'actuació que va realitzar a Torí.

Des del Barça, el gran paper de De Ligt contra la Juve és una confirmació més de la multitud d'informes que tenen d'ençà que segueixen aquest jove central. El club fa anys que el té a la seva agenda i des de fa uns mesos ja va iniciar els contactes per incorporar-lo la pròxima temporada.

La cúpula blaugrana és optimista per tancar el seu fitxatge però vol accelerar l'operació el més aviat possible, segons revela Fernando Polo a Mundo Deportivo. De Ligt ja ha mostrat la seva predisposició per fitxar pel club blaugrana i l'únic obstacle que s'estan trobant és Mino Raiola. El veterà representant del jugador està intentant aconseguir el millor salari pel seu futbolista i les distàncies amb el Barça encara són significatives.

En canvi, les relacions amb l'Ajax són molt bones i el Barça és conscient que una vegada s'arribi a un acord amb el jugador, el club holandès acceptarà un traspàs per una xifra similar al de De Jong. D'aquesta manera, l'únic deure pendent és arribar a un acord amb Raiola, que des del club veuen factible, sobretot, per la voluntat del jugador.

COMENTARIS