Mercat

El Bayern ja posa preu a Thiago

Des del club bavarès veurien amb bons ulls que Digne entrés a l'operació

El Bayern ja posa preu a Thiago
El Bayern ja posa preu a Thiago

Des del club bavarès veurien amb bons ulls que Digne entrés a l'operació

Thiago Alcántara

| Getty Images

La possibilitat que Thiago Alcántara torni al Camp Nou comença a agafar forma. El nou Bayern dirigit per Niko Kovac no compta amb el migcampista hispano-brasiler com a peça clau de l'equip i prefereixen traspassar-lo per reforçar altres posicions.

El Barça està a l'expectativa per si sorgeix l'oportunitat però tant Ernesto Valverde com els pesos pesants de la plantilla veuen en Thiago el jugador ideal per cobrir la marxa d'Andrés Iniesta. Des de la directiva, Pep Segura no es mostra partidari de fitxar Thiago perquè no creu en la política de recuperar jugadors que ja han marxat del club i creu que el traspàs seria massa elevat.

Sobre la qüestió econòmica, el Bayern ja ha començat a posar preu a Thaigo, segons revela el diari Sport. El punt de partida del club bavarès és de 70 milions d'euros però són conscients que hauran de rebaixar aquesta quantitat i no descarten la possibilitat d'incorporar un jugador en l'operació.

El Bayern està molt interessat en Lucas Digne i estaria disposat a pactar una xifra que rondés els 40 o 50 milions més el lateral francès. D'aquesta manera, el Barça no hauria de pagar una quantitat molt elevada per un jugador que ha crescut molt a la Bundesliga i que encaixaria a la perfecció a l'estil blaugrana. La marxa de Digne no tindria cap cost econòmic perquè podria ser suplerta per Cucuruella i així guanyaria pes el planter al primer equip. 

COMENTARIS