Mercat

El Betis vol Miranda per la pròxima temporada

El Betis vol Miranda per la pròxima temporada
El Betis vol Miranda per la pròxima temporada
Juan Miranda no ha tingut el protagonisme que s'esperava aquesta temporada al primer equip del Barça. Després de convèncer Valverde a la pretemporada,...
Miranda

Juan Miranda no ha tingut el protagonisme que s'esperava aquesta temporada al primer equip del Barça. Després de convèncer Valverde a la pretemporada, des de la direcció esportiva es confiava que el jugador seria el relleu natural de Jordi Alba i tindria minuts per créixer com a futbolista.

Les expectatives no s'han complert i el lateral només ha participat en 3 partits a la Copa i 1 a la Champions sense oferir un rendiment destacat. Fins i tot, en un partit al camp del Llevant de Copa, Valverde el va canviar al descans després de diversos errors al terreny de joc.

Davant aquest panorama, el Barça està buscant un lateral esquerre amb experiència per la pròxima temporada i s'estudia la possibilitat de cedir Juan Miranda a un altre equip perquè tingui minuts en la màxima categoria. Un dels clubs que més s'ha interessat per l'andalús de 18 anys és el Betis, el club on es va formar Miranda fins a l'edat de cadet.

Segons el Diario de Sevilla, Serra Ferrer i la cúpula esportiva del Betis ja han mogut fils per intentar aconseguir els serveis del futbolista el pròxim estiu. En els darrers mesos, el club andalús ja va preguntar pel jugador i tot apunta que la sortida es pot concretar aviat si totes les parts hi estan d'acord.

COMENTARIS