Notícies

El calvari que va viure Alex Song a Rússia

El calvari que va viure Alex Song a Rússia
El calvari que va viure Alex Song a Rússia
Alex Song ha estat un dels fitxatges més decebedors de la història recent del Barça. El futbolista va arribar l'estiu del 2012 a Can Barça però mai va...

Alex Song ha estat un dels fitxatges més decebedors de la història recent del Barça. El futbolista va arribar l'estiu del 2012 a Can Barça però mai va rendir al nivell de l'Arsenal i després de 2 cessions al West Ham va acabar marxant al Rubin Kazan amb la carta de llibertat.

L'experiència a Rússia no va ser gens positiva i ara ha revelat alguns dels detalls del calvari que va viure en una entrevista a The Telegraph. L'actual futbolista del Sion reconeix, fins i tot, que va estar deprimit per aquella situació i revela els problemes econòmics que va patir.

El problema de l'habitatge

"Quan vaig fitxar pel club em van dir que em donarien una casa però després, passaven els mesos i no la tenia. Al final, em van fer fora de l'hotel i vaig haver de viure a la ciutat esportiva... Des del club em deien que havia d'esperar que acabessin la casa però vaig descobrir que no s'estava fent..."

La vida a Rússia

"La gent és agradable però mai vaig sortir perquè no tenia amics. Menjava sempre a les instal·lacions del club i sempre estava sol. M'estava tornant boig. No plorava, però estava molt estressat."

"Passava el temps assegut a la meva habitació i mai encenia la llum. Estava sempre amb el meu ordinador, sense televisió perquè no entenia res en rus. Tota la meva vida es basava en un ordinador i un mòbil i això no és sa. Per ser honest, no sé ni perquè no encenia la llum..."

Apartat de l'equip

"Des de principis de setembre del 2017 fins al desembre em van apartar de l'equip. Crec que volien que els jugadors que costaven molts diners acabessin marxant i van deixar de pagar-nos". 

Problemes econòmics

"El club em deia que els diners arribarien al meu compte però això mai passava. Tens hipoteques, despeses i cal seguir pagant... Tenia una hipoteca a Londres i el banc em preguntava pels meus diners. Aquesta va ser la pitjor part..."

Situació actual

"Bàsicament vaig perdre un any de la meva carrera a Rússia. Ara, estic jugant a Suïssa i sóc feliç de nou."

COMENTARIS