Mercat

El Chelsea pensa en Coutinho per si Hazard marxa

El Chelsea pensa en Coutinho per si Hazard marxa
El Chelsea pensa en Coutinho per si Hazard marxa
Philippe Coutinho no està complint les expectatives que va generar quan va aterrar al Barça com el segon fitxatge més car de la història del futbol i el seu...
Coutinho Madrid

Philippe Coutinho no està complint les expectatives que va generar quan va aterrar al Barça com el segon fitxatge més car de la història del futbol i el seu rendiment continua anant a la baixa. El brasiler està apagat al terreny de joc i la seva participació està molt lluny de la que s'esperava quan va arribar en el mercat d'hivern de l'any passat.

Davant aquest panorama, des del club blaugrana cada vegada creix més la possibilitat que el jugador pugui marxar a l'estiu si arriba alguna bona oferta. La intenció és veure com acaba la temporada en els mesos que resten, però des dels despatxos ja contemplen amb bons ulls una possible sortida per recuperar una part del traspàs al Liverpool xifrat en 120 milions d'euros més 40 en variables.

Un dels clubs que està seguint més a Coutinho i el contempla com a possible reforç és el Chelsea, segons revela The Telegraph. El club anglès podria perdre la seva gran estrella, Eden Hazard, en el pròxim mercat, ja que s'especula que el Madrid el vol incorporar. Amb la sortida del belga, Coutinho tindria les portes obertes i seria rebut de bon grat a Stamford Bridge, ja que el brasiler té un gran cartell a la Premier de la seva etapa al Liverpool.

Els pròxims mesos seran claus per determinar si l'extrem brasiler es guanya la confiança del club blaugra o, si per contra, acaba fent les maletes per no revertir la situació dins dels terrenys de joc.

COMENTARIS