Champions League

El City corre el risc de quedar-se sense la Champions

El City corre el risc de quedar-se sense la Champions
El City corre el risc de quedar-se sense la Champions
El Manchester City corre el risc de quedar-se sense poder jugar la Champions per un possible incompliment de les regles de joc net financer. L'...
Manchester City

El Manchester City corre el risc de quedar-se sense poder jugar la Champions per un possible incompliment de les regles de joc net financer. L'investigador en cap del comitè de control financer de clubs (CFCB) de la UEFA va obrir una investigació el passat 7 de març i aquest dijous ha enviat el cas a la cambra d'adjudicació després de finalitzar el seu informe. The New York Times ja va advertir que aquest incompliment podria acabar amb una sanció com que el City podria estar una temporada sense disputar la Champions.

Després de conèixer la decisió de la UEFA, el Manchester City ha emès un comunicat en què asseguren que estan "decebuts", si bé indiquen que no estan sorpresos perquè, diuen, "les filtracions als mitjans de comunicació durant la setmana passada són indicatius del procés supervisat pel senyor Leterme", l'investigador principal del cas.

"El Manchester City confia plenament en un resultat positiu", afegeix el club anglès, que indica: "L'acusació d'irregularitats financeres és completament falsa i la referència de l'investigador del CFCB ignora un conjunt complet d'evidències irrefutables proporcionades pel Manchester City a la cambra."

COMENTARIS