Notícies

El consell de Puyol a Dembélé

El consell de Puyol a Dembélé
El consell de Puyol a Dembélé
Carles Puyol és una de les persones que coneix més bé tots els secrets i particularitats del vestidor del Barça. L'exfutbolista de La Pobla ha estat un...
Carles Puyol

Carles Puyol és una de les persones que coneix més bé tots els secrets i particularitats del vestidor del Barça. L'exfutbolista de La Pobla ha estat un dels capitans més respectats de la història del club i aquest dimecres li han preguntat per la situació d'Ousmane Dembélé. El comportament del francès no està agradant al club blaugrana i Puyol li ha donat un consell per millorar la situació.

Dembélé

"És un futbolista jove. Jo no estic al vestidor ni conec el dia a dia però cal ajudar-lo. No és fàcil adaptar-se a la filosofia del Barça i que tot siguin tan mediàtic... Arribes tard a un entrenament i sembla que s'acaba el món."

El consell

"Té bons mestres al costat, gent que l'ajudarà segur, però també depèn de la seva actitud, és important que ell reflexioni i pensi on és, que aprofiti aquestes oportunitats. A vegades, quan ets jove, no t'adones del que estàs deixant escapar i quan vols reaccionar ja és tard."

COMENTARIS