Notícies

El consell de Thuram a Dembélé

El consell de Thuram a Dembélé
El consell de Thuram a Dembélé
L'exblaugrana Lilian Thuram ha parlat sobre Ousmane Dembélé en una entrevista al diari Marca on l'aconsella de fixar-se amb els veterans de la...

L'exblaugrana Lilian Thuram ha parlat sobre Ousmane Dembélé en una entrevista al diari Marca on l'aconsella de fixar-se amb els veterans de la plantilla per millorar la seva adaptació al club blaugrana. El francès també diu que no cal exagerar amb el tema i ha repassat altres temes.

Dembélé

"El més important és que és un grandíssim jugador. Li diria que aprengui dels veterans. Jo també he estat jove i quan arribes a un equip t'has de fixar en la gent gran. Tampoc cal fer un drama d'aquest tema. Si em posés a parlar dels futbolistes que vaig veure en la meva carrera i no feien totes les coses bé... Estaria parlant un mes."

Messi

"La primera vegada que vaig sentir a parlar de Messi va ser quan estava a la Juventus. L'equip va disputar el Gamper però jo no hi vai poder anar. Quan van tornar, tots parlaven d'un xaval de 17 anys que es deia Messi i que era impossible d'aturar. Anys més tard, quan vaig arribar a Barcelona, ja es veia que arribaria molt alt. Era el millor."

La marxa de Zidane del Madrid

"Crec que va ser honest. Quants anys acostumen a durar els entrenadors al Madrid? No gaire més que Zidane. Ell va guanyar tres Champions de manera consecutiva. Això significa un treball enorme i una considerable despesa d'energia. És normal que necessités descansar."

COMENTARIS