Analytics

El contracop perfecte

El contracop perfecte
El contracop perfecte
El segon gol del Barça contra l’Espanyol va ser una exhibició de rapidesa i precisió en plena transició ofensiva. El conjunt blanc-i-blau es trobava...

El segon gol del Barça contra l’Espanyol va ser una exhibició de rapidesa i precisió en plena transició ofensiva. El conjunt blanc-i-blau es trobava abocat a l’àrea de Ter Stegen per mirar d’empatar, però al desguarnir la defensa, la rapidesa de Malcom i l’encert de Messi van resultar letals. 

El Barça va realitzar un contraatac veloç, esperonat per la intel·ligència tàctica de Ter Stegen. L’alemany va agafar la pilota després d’un atac de l’Espanyol, i va ser el primer en veure que un contracop blaugrana podria ser perillós. Al cap de 2 segons, segons les dades de Carles Domènech a LaTdt, la pilota tornava a estar en joc.

Com així va ser. La pilota va travessar el camp, d’àrea a àrea, amb una rapidesa impròpia del Barça, més acostumat a dominar el joc posicional. Una passada de Messi va habilitar la cursa de Malcom per l’extrem, i el brasiler va connectar de nou amb l’argentí va resoldre la jugada. 

Des que Ter Stegen va fer la primera passada fins que Diego López va rebre el gol, van passar 9 segons i 99 centèssimes. El Barça literalment va volar. 

COMENTARIS