Gossip

El cos tècnic del Barça està encantat amb Todibo

El cos tècnic del Barça està encantat amb Todibo
El cos tècnic del Barça està encantat amb Todibo
Jean-Claire Todibo va arribar al Barça en l'últim dia del mercat d'hivern procedent del Toulouse on feia uns mesos que estava apartat del primer...
Todibo entrenament

Jean-Claire Todibo va arribar al Barça en l'últim dia del mercat d'hivern procedent del Toulouse on feia uns mesos que estava apartat del primer equip per no voler renovar el contracte.

Des del club blaugrana es va explicar en un principi que la incorporació s'havia fet ara per la situació que estava vivint al club francès i que arribava per adaptar-se al club en una perspectiva de llarg termini.

Però en els primers entrenaments a la Ciutat Esportiva, Todibo ha sorprès gratament el cos tècnic blaugrana i ja s'està parlant la possibilitat que pugui debutar més aviat del principi, segons ha revelat Ramon Salmurri al Tot Costa.

El central encara no ha entrat a cap convocatòria però no es pot descartar que ho faci aviat. El jove francès de 18 anys ha destacat pel seu gran físic i nivell esportiu, a banda d'una gran professionalitat i entrega en els entrenaments. Fins i tot, alguns consideren que podria estar per davant per Murillo en les rotacions de centrals.

Ara caldrà veure si Todibo acaba tenint alguna oportunitat aquesta temporada i quin nivell ofereix a Primera Divisió davant rivals de la màxima exigència.

COMENTARIS