Vídeo

El crit desesperat de Piqué durant la desfeta a Llevant

El crit desesperat de Piqué durant la desfeta a Llevant
El crit desesperat de Piqué durant la desfeta a Llevant
Feia molts anys que el Barça no encaixava 5 gols. La darrera vegada va ser al desembre del 2003 a La Rosaleda en una derrota per 5-1 que gairebé li va...

Feia molts anys que el Barça no encaixava 5 gols. La darrera vegada va ser al desembre del 2003 a La Rosaleda en una derrota per 5-1 que gairebé li va costar el lloc a Frank Rijkaard. Més de 14 anys després, el conjunt blaugrana va tornar a rebre aquesta xifra de gols en la visita al camp del Llevant.

La relaxació per haver guanyat el títol de Lliga pot ser un dels motius del descens del rendiment defensiu del Barça però en les imatges del partit es va comprovar que la derrota va molestar als jugadors. Ara, les càmeres de Movistar+ han revelat noves escenes que es van viure sobre la gespa.

Un de les reaccions més enfurismades va ser la de Gerard Piqué que, veient la desfeta, va començar a cridar: "Qué mierda es esta, eh?" La resta de jugadors també van discutir sobre els errors comesos a la gespa i al tram final del partit es van enfrontar verbalment amb alguns rivals.

COMENTARIS