Entrenadors

El dard de Valverde a Guardiola

El dard de Valverde a Guardiola
El dard de Valverde a Guardiola
Enesto Valverde ha analitzat el partit del Barça contra el Girona i ha rebutjat que la Copa del Rei condicioni l'alineació de Montilivi. El tècnic, a més...
Valverde RP 22/01/19

Enesto Valverde ha analitzat el partit del Barça contra el Girona i ha rebutjat que la Copa del Rei condicioni l'alineació de Montilivi. El tècnic, a més, ha criticat la intervenció de Guardiola en l'interès del Manchester City per De Jong. 

Partit difícil 

"Ara tots els partits fora de casa tenen un nivell de complicació alt. Jugarem un derbi, amb les connotacions que té. Les distàncies s'escurcen, hi ha un plus d'energia en aquests partits. Sabem que estan amb molt d'entusiasme perquè estan amb una bona trajectòria, tant a la  Lliga com a la Copa”.

La Copa condiciona

"No, en absolut. És veritat que l'altre dia hi va haver algun canvi, sobretot a la davantera, pensant en aquest partit. No em condiciona per a res. Hem de guanyar, és un partit fonamental i difícil”.

Descansos de Messi 

"Aquestes coses van a criteri de l'entrenador, que és el que millor coneix els jugadors i millor sap com estan. Poc més puc dir. Les dades que jo tinc dels jugadors, no les té ningú. Només els que estem aquí dins. Que cadascú faci les seves càbales. Jo decideixo el que és millor per al meu equip i per al jugador”.

De Jong

“Tot depèn del rendiment que doni en el futur. S’ha d’adaptar tot i que ve d'un club amb paràmetres semblants als del Barça. És jove i el club ha de mirar això. El club incorpora jugadors que vagin enriquint el joc actual i que puguin estar temps aquí i convertir-se en importants".

Trucada de Guardiola a De Jong

"Parlar amb un jugador amb contracte en un altre equip ... això no es pot fer, no es pot parlar amb un jugador que té contracte. Reconèixer que has fet això ... no està en el meu codi. No tinc res a dir , cadascú té la seva forma d'actuar”.

Sortides a l'hivern

“No em molesta. Aquí sempre estem en boca de tot el món d'una manera o una altra. No em preocupa".

Boateng

“Reconec que era una situació difícil per a ell perquè acabava d'arribar, però era el millor per a l'equip. Esperem que tingui una bona trajectòria i que ens pugui ajudar. El seu rol a l'equip el sap ell i ho sabem tots perquè ho hem deixat clar. Ve a ajudar-nos i està en funció de Luis i de Leo. És una alternativa més que fem servir. Ja veurem què passa en el futur".

Fitxar un lateral esquerre i Todibo

“La posició del lateral esquerre la tenim una mica més coixa perquè només hi ha en Jordi i ens toca mirar el B o adaptar en Nélson o Sergi Roberto. També tenim en compte la situació del club i l’acceptem”. 

“Pel que fa a Todibo, estem pendents de veure quan es pot incorporar Umtiti. Ara mateix tenim cinc centrals en plantilla i demà en vindran tres perquè Vermaelen s'ha recuperat. Portar a Todibo seria sobrecarregar la posició. Més que res perquè esperem que Umtiti es posi bé”. 

Malcom

“Té moltes qualitats: és vertical i sempre sabem que té possibilitats de tenir ocasions clares en un partit. El que volem és que tingui continuïtat”

COMENTARIS