Gossip

El destí de De Jong es farà oficial abans d'acabar l'any

"El Madrid va tard", apunta Oriol Domènech

El destí de De Jong es farà oficial abans d'acabar l'any
El destí de De Jong es farà oficial abans d'acabar l'any

"El Madrid va tard", apunta Oriol Domènech

Frankie De Jong és un dels noms de moda del futbol actual. El migcampista de l'Ajax està a l'agenda dels grans clubs europeus per la seva qualitat tècnica, elegància amb la pilota als peus i caràcter sobre el terreny de joc. Té només 21 anys però molts experts consideren que serà un dels grans futbolistes en els pròxims anys.

El Barça ja fa temps que segueix De Jong i el passat estiu va arribar a oferir fins a 30 milions d'euros però l'Ajax va tancar la porta. El director esportiu Marc Overmars va arribar a dir que el club blaugrana no havia valorat prou el futbolista i que per això no van escoltar la proposta. El gran inici de temporada més el fet d'haver debutat amb la selecció absoluta d'Holanda fa que el preu de mercat del migcampista continuï pujant.

En aquest sentit, el periodista Oriol Domènech apuntava al Club de la Mitjanit d'Esport 3 i Catalunya Ràdio que el destí del futbolista ja està decidit i s'anunciarà abans de Nadal: "Abans d'acabar l'any sabrem on anirà la pròxima temporada. Els dos clubs ho faran oficial. El jugador ho vol matar ja i no allargar-ho fins a l'estiu que ve."

Domènech no va voler dir el club pel qual fitxarà De Jong però sí que va deixar clar que "el Madrid va tard." En els últims dies s'ha apuntat que el Madrid estaria interessat a incorporar el jugador holandès però ha començat a treballar molt més tard que un Barça que cuina l'operació des de fa molts mesos. A més, el jugador és un fanàtic del club blaugrana des de petit i sempre ha dit que li agradaria acabar al Barça. Serà el regal de Nadal?

COMENTARIS