Notícies

El discurs de De Ligt que s'ha convertit en viral

El discurs de De Ligt que s'ha convertit en viral
El discurs de De Ligt que s'ha convertit en viral
El capità de l'Ajax, Mathiijs de Ligt, va ser un dels grans protagonistes de la celebració del doblet que el conjunt holandès va realitzar ahir als...

El capità de l'Ajax, Mathiijs de Ligt, va ser un dels grans protagonistes de la celebració del doblet que el conjunt holandès va realitzar ahir als carrers d'Amsterdam. En un moment dels parlaments dels futbolistes, el jove central pretès pel Barça va agafar el micròfon i va oferir un discurs que ha estat molt elogiat pels amants del futbol i els seguidors de Cruyff.

"Què és el més important? El que hem mostrat a tothom. Què és l'Ajax i quin tipus de ciutat és Amsterdam. Hem mostrat a tot el món el que nosaltres defensem, què és el futbol d'atac, hem mostrat a tothom el que el gran mestre (Johan Cruyff) i esperava de nosaltres. Ho hem fet tots junts: jugadors veterans, jugadors joves, tots, amb l'afició... Volem donar les gràcies per aquesta fantàstica temporada", va dir De Ligt en un parlament que va ser molt ovacionat per l'afició i que s'ha viralitzat a les xarxes.

COMENTARIS