Champions League

El dorsal que vol De Jong... però que està ocupat al Barça

El dorsal que vol De Jong... però que està ocupat al Barça
El dorsal que vol De Jong... però que està ocupat al Barça
La setmana vinent els aficionats del Barça podran veure Frenkie De Jong en acció en el partit contra el Madrid l'anada dels vuitens de la Champions. Serà...
De Jong Barça

La setmana vinent els aficionats del Barça podran veure Frenkie De Jong en acció en el partit contra el Madrid l'anada dels vuitens de la Champions. Serà un bon aperitiu de cara la seva arribada al Camp Nou prevista per a l'estiu.

Un de les incògnites de la seva arribada serà saber quin dorsal tindrà al Barça, però el futbolista ja ha explicat el seu desig en una entrevista al mitjà holandès Het Kontakt: "Jugar amb el 21 seria bonic, perquè és el meu número, però ara està ocupat i encara no se sap què passarà a l'estiu, així que hauré d'esperar." Actualment, el dorsal 21 al Barça pertany a Carles Aleñá i caldrà veure si hi ha alguna negociació perquè li pugui cedir.

 

D'altra banda, De Jong també ha explicat que està valorant quin nom es posarà la samarreta i ha explicat els dubtes que té: "Estem pensant en la idea de jugar amb Frenkie a l'esquena, és una opció que m'ha proposat Nike des d'un punt de vista de marketing, però no n'estic segur."

Finalment, el migcampista de l'Ajax ha explicat els motius per triar el club blaugrana i perquè va refusar altres propostes: "El PSG també era una bona opció però el Barça sempre ha estat el meu somni. Estic content amb el meu contracte de cinc anys i si tinc sort, potser m'hi quedaré per sempre, com Messi."

COMENTARIS