En profunditat

El febrer més calent

El conjunt de Valverde haurà de disputar un total de 8 partits en 28 dies en les 3 competicions 

El febrer més calent
El febrer més calent

El conjunt de Valverde haurà de disputar un total de 8 partits en 28 dies en les 3 competicions 

Barça 18/19

El Barça ha tancat el mes de gener amb un ple de victòries a la Lliga i la classificació per a les semifinals de la Copa a la butxaca. En total han estat 8 partits en 24 dies però la competició no s'atura i ara arriba un mes de febrer d'allò més infernal. El conjunt de Valverde haurà de disputar un total de 8 partits en 28 dies en les 3 competicions i amb un Madrid - Barça de colofó per al dissabte 2 de març.

Per començar, l'equip blaugrana tindrà 5 partits de Lliga força complicats. Al Camp Nou rebrà el València i el Valladolid però la intensitat augmentarà amb els desplaçaments a San Mamés, el Sánchez Pizjuán i el Santiago Bernabéu. Una autèntica prova de foc que servirà per calibrar la situació de l'equip en estadis de la màxima exigència.

A la Copa el rival a les semifinalsserà el Madrid. El partit d'anada es disputarà el pròxim dimecres al Camp Nou i la tornada, l'última del mes de febrer al Bernabéu en la mateixa setmana que el clàssic de Lliga. De ben segur serà un compromís de la màxima exigència per aconseguir un bitllet per a la final de Copa amb la rivalitat habitual d'aquests enfrontaments.

Finalment, en aquest mes de febrer també torna la Champions amb el partit d'anada dels vuitens de final. El conjunt culer visitarà el camp de l'Olympique de Lió el dimarts 19 de febrer amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat de cara el partit de tornada que tindrà lloc el dimecres 13 de març.

Davant aquesta alta càrrega de partits, Ernesto Valverde haurà de dosificar els seus homes i seleccionar bé els esforços. Durant aquest mes de gener, el tècnic ha gestionat la plantilla amb moltes rotacions i ha aconseguit un doble objectiu: no punxar esportivament i augmentar els descansos per als més habituals. Què passarà al mes de gener?

COMENTARIS