Mercat

El fitxatge de De Ligt per al Barça, qüestió de dies

El fitxatge de De Ligt per al Barça, qüestió de dies
El fitxatge de De Ligt per al Barça, qüestió de dies
Matthijs De Ligt es pot convertir en jugador del Barça en els pròxims dies. Segons va revelar Oriol Domènech a El club de la mitjanit , l'operació...
De Ligt

Matthijs De Ligt es pot convertir en jugador del Barça en els pròxims dies. Segons va revelar Oriol Domènech a El club de la mitjanit , l'operació està molt ben encarrilada i es podria fer oficial després d'aquest dimecres quan es disputi l'última jornada de l'Eredivise.

El passat 12 d'abril, una delegació formada per Òscar Grau, Pep Segura, Éric Abidal i Ramon Planes es va reunir a Montecarlo amb el representant del defensa holandès, Mino Raiola, on es van atansar molt les posicions a nivell de fitxa salarial i durada del contracte. L'únic inconvenient que encara no s'ha tancat és la comissió de Raiola, que té unes pretensions molt altes i que el Barça vol intentar rebaixar. En aquest sentit, l'aparició de Josep Maria Bartomeu en les negociacions pot ser el factor que acabi de desencallar la situació.

Malgrat les desavinences amb el representant, des del club blaugrana són optimistes perquè l'única voluntat de De Ligt és fitxar pel Barça. Diversos clubs com el Bayern, la Juve o el Liverpool s'han interessat pel capità de l'Ajax però s'ha trobat que el jugador només vol vestir la samarreta culer la pròxima temporada. 

Pel que fa l'acord amb l'Ajax, Domènech també va assegurar que no hi haurà problemes i que el club holandès ja ha fixat un preu de traspàs similar al de De Jong (70 milions d'euros). D'aquesta manera, no s'entrarà en cap negociació i l'operació es podrà donar per tancada quan hi hagi l'acord amb el jugador.

COMENTARIS