Mercat

El fitxatge de Griezmann, l'1 de juliol

Serà la data on la clàusula passarà de 200 a 120 milions d'euros

El fitxatge de Griezmann, l'1 de juliol
El fitxatge de Griezmann, l'1 de juliol

Serà la data on la clàusula passarà de 200 a 120 milions d'euros

piqué griezmann

Antoine Griezmann serà jugador del Barça la pròxima temporada però l'acord no es farà oficial fins l'1 de juliol, la data on la clàusula del futbolista passar de 200 a 120 milions d'euros. La SER ha informat que les converses entre club i jugador ja van començar el mes de novembre de l'any passat i al març es va signar l'acord. A més, també apunten que hi ha proves documentals de les converses amb el Barça i que seran publicades pròximament.

El club blaugrana considera que l'arribada del francès és clau per millorar l'equip en l'apartat ofensiu i que aportarà un extra de motivació a la plantilla. Fa unes setmanes, Griezmann ja va comunicar a l'Atlètic de Madrid que marxaria a l'estiu i la directiva del conjunt matalasser li va demanar que fes un comunicat per no allargar el tema. El davanter no va parlar del seu pròxim destí però tothom dona per fet, fins i tot Simeone, que el Barça serà el seu destí. Els entrenadors del PSG i el City, Tuchel i Guardiola, es van desmarcar de l'operació quan van sorgir rumors sobre un possible fitxatge.

Amb l'operació ja segellada, ara el Barça vol aprofitar el mes de juny per intentar trobar sortida als jugadors que no entren als plans de la pròxima temporada i que puguin servir per ajudar a pagar els alts traspassos previstos: 70 per De Jong, 120 per Griezmann i, possiblement, 70 més per De Ligt.

COMENTARIS