Seleccions

El futur de Messi amb Argentina, segons Tapia

El futur de Messi amb Argentina, segons Tapia
El futur de Messi amb Argentina, segons Tapia
La selecció argentina ha disputat 6 partits oficials des del final de la Copa del Món, el passat estiu, i en cap d’ells hi ha participat Leo Messi. El...

La selecció argentina ha disputat 6 partits oficials des del final de la Copa del Món, el passat estiu, i en cap d’ells hi ha participat Leo Messi. El futbolista blaugrana es manté allunyat del combinat nacional des de l’eliminació al Mundial, i el seu futur amb la selecció és una incògnita. 

Però des de la federació argentina no semblen especialment preocupants. Claudio Tapia, un dels dirigents de l’entitat, va referir-se al retorn del davanter a l’Albiceleste:

Messi i Argentina

“Leo Messi mai va marxar de la selecció. Jo crec que l'amor que té la samarreta és tan gran que quan el convoquin hi serà, no en tinc dubtes. Sabent que depèn del tècnic, que no depèn d'ell”.

Nivell de Messi

"Em fa feliç quan el veig dins d'un camp, fent les coses que fa. Em posa molt content per tot el que representa, perquè ell representa al nostre país i crec que és l'abanderat del futbol mundial i el millor jugador del món, sens dubte”.

Trobada a Madrid

“El vaig veure molt feliç, molt content. Tant de bo que en les pròximes convocatòries ell formi part de la llista de convocats per poder gaudir-lo".

COMENTARIS