Premier

El futur de Pogba, segons The Sun

El futur de Pogba, segons The Sun
El futur de Pogba, segons The Sun
El Manchester United tenia aquest dimarts partit de la Copa de la Lliga i Paul Pogba va veure el matx des de la grada. El francès no va entrar a la...

El Manchester United tenia aquest dimarts partit de la Copa de la Lliga i Paul Pogba va veure el matx des de la grada. El francès no va entrar a la convocatòria després de qüestionar els plantejaments de Mourinho i el tècnic va decidir retirar-li la capitania i fer-lo descansar contra el Derby County (2-2 i eliminats als penals). 

La situació de Pogba al United i la seva relació amb el tècnic portuguès dificulten la seva continuïtat, i segons el diari The Sun, el migcampista francès ja està planejant la seva sortida al Barça per aquest gener

El passat estiu ja es va fer saber l’interès del club blaugrana en Pogba, però les pretensions econòmiques del Manchester van impossibilitar l’operació. 

El francès va reclamar que l’equip anglès havia d’assumir un plantejament ofensiu explícit als partits disputats  Old Trafford, després d’empatar contra el Wolverhampton. “Quan juguem a casa hem d’atacar, atacar i atacar. Aquest va ser el nostre error. Però no puc dir-‘ho [per què no s’ataca] perquè soc jugador; no l’entrenador”.

COMENTARIS