Lliga

El Girona vol una Lliga de 21 equips

El Girona vol una Lliga de 21 equips
El Girona vol una Lliga de 21 equips
El Girona pretén apurar totes les opcions per mantenir-se a Primera Divisió. L’equip de Delfí Geli demanarà a la RFEF una Lliga amb 21 equips fins que ...
Barça Girona

El Girona pretén apurar totes les opcions per mantenir-se a Primera Divisió. L’equip de Delfí Geli demanarà a la RFEF una Lliga amb 21 equips fins que ‘finalitzi el procés judicial i es dilucidin les responsabilitats’, segons informa El Mundo.

El Girona, que va baixar a Segona Divisió en la penúltima jornada i va quedar a 4 `punts del Valladolid, 3, ha sol·licitat al Comitè de Competició de la RFEF l'obertura d'un expedient.

Entre les mesures que proposa el club en destaca una de caràcter excepcional: la de mantenir una Primera Divisió de 21 equips fins que acabi el procés d’investigació del suposat arranjament del Valladolid-València de la darrera jornada.

L’equip català remarca la necessitat de “prendre mesures cautelars a fi d'evitar possibles perjudicis a les entitats implicades” i insisteix que la investigació del cas hauria de dur-se a terme com més aviat millor.

COMENTARIS