Notícies

El gran elogi de Quique Setién a Messi

El gran elogi de Quique Setién a Messi
El gran elogi de Quique Setién a Messi
El beticisme es va rendir a la figura de Leo Messi amb el hat-trick i l'espectacular gol que va marcar al Benito Villamarín per tancar el marcador. L'...

El beticisme es va rendir a la figura de Leo Messi amb el hat-trick i l'espectacular gol que va marcar al Benito Villamarín per tancar el marcador. L'afició local es va aixecar dempeus, va aplaudir l'obra mestra i, fins i tot, va corejar el nom de Messi en un moment que passarà a la història de la carrera de l'argentí. Posteriorment, els jugadors del Betis també van elogiar l'argentí i Quique Setién li va dedicar unes paraules que eleven la seva figura com un dels millors jugadors de la història.

L'ovació del Benito Villamarín

"M'ha agradat molt que la resposta del nostre públic hagi valorat a un jugador que avui hem patit però que, habitualment, gaudim. És just i honorable reconèixer-ho, estic orgullós del comportament de l'afició."

El nivell de Messi

"No he vist a ningú que se li acosti en tota la història. He vist jugadors fer coses meravelloses però cap amb la continuïtat de Messi durant 12-14 anys en actiu. No sé si Pelé, però ningú ha aconseguit això... Ho fa tots els partits. És un luxe poder-li haver vist cada diumenge i coincidir amb ell."

COMENTARIS