Gossip

El grup preferit de Piqué al Whatsapp

El grup preferit de Piqué al Whatsapp
El grup preferit de Piqué al Whatsapp
Gerard Piqué s'ha estrenat com articulista al The Players Tribune, el mitjà creat per esportistes professionals on reflexionen sobre diversos...
Piqué Whatsapp

Gerard Piqué s'ha estrenat com articulista al The Players Tribune, el mitjà creat per esportistes professionals on reflexionen sobre diversos aspectes de la seva vida. Després de les entrevistes a Neymar, Mascherano o Suárez, ara Piqué escriu un article personal on revela algunes curiositats, la primera de les quals és el seu grup preferit de Whatsapp... Les anècdotes no tenen pèrdua.

El grup de Whatsapp preferit

"Tinc alguns grups amb la família, els amics o els companys del Barça però el meu preferit és un altre... A principis de temporada, quan estàvem a 8 o 9 punts del Madrid, vaig crear un grup amb companys que anem a la selecció del Barça i el Madrid... Parlem de filosofia del futbol, de tàctiques, ens recomanem llibres... No, és broma! Només fem conyes i ens mofem dels resultats dels nostres equips!"

"Si algun diari el veiés, es pensaria que ens odiem... Som com nens petits. Com que ara estem a 15 punts del Madrid, escric missatges molt creatius... L'any passat a ells els hi anava molt bé i cada vegada que anàvem amb la selecció es mofaven de mi. A Instagram pujaven fotos sense samarreta, somrient i apretant els músculs com si fossin La Roca, posant Hala Madrid i icones de trofeus. Aquest any és diferent, els seus missatges són més grisos... "Tres punts avui, hem de treballar més" i els escric al grup preguntant per què estan tan seriosos, amb icones plorant de riure."

Bon ambient

"Faig broma amb ells perquè són els meus germans de l'equip nacional d'Espanya. Podem odiar el club rival, però juguem pel mateix país, amb el mateix somni. Des que era un nen petit i vaig veure a Luis Enrique sagnar la seva samarreta al Mundial del 94, el meu somni va ser jugar amb la selecció."

COMENTARIS