Mercat

El Guangzhou fa oficial el retorn de Paulinho

El Guangzhou fa oficial el retorn de Paulinho
El Guangzhou fa oficial el retorn de Paulinho
El viatge de Paulinho a Barcelona tenia bitllet de tornada. El migcampista brasiler, que ha estat titular a la selecció de Brasil durant el Mundial de Rússia...

El viatge de Paulinho a Barcelona tenia bitllet de tornada. El migcampista brasiler, que ha estat titular a la selecció de Brasil durant el Mundial de Rússia, tornarà al Guanghzou Evergrande xinès un any després d’haver-lo abandonat per jugar al Camp Nou. 

El club asiàtic ho ha fet oficial al seu portal web, però no detalla l’acord amb el Barça. El club blaugrana, per la seva banda, ha confirmat el traspàs del futbolista, de 30 anys, en forma de cessió i compra obligatòria abans de final d'any. 

Segons diferents fonts, el Guanghzou abonarà uns 50 milions d’euros, 10 més del que va pagar el Barça pels seus serveis tot just fa un any. 

Paulinho, per la seva banda, cobrarà pràcticament el doble del que actualment guanyava al Camp Nou, segons apunten diferents informacions.

El seu rendiment al Barça ha estat notable: Valverde l'ha convertit en l'1è futbolista amb més minuts en totes les competicions i ha estat el cinquè jugador que més partits ha disputat. En 49 partits ha anotat 9 gols i ha acabat com el 4t golejador de l'equip. 

COMENTARIS