Notícies

El judici a Sandro Rosell començarà el 25 de febrer

El judici a Sandro Rosell començarà el 25 de febrer
El judici a Sandro Rosell començarà el 25 de febrer
Ja és oficial. L'inici del judici a l'expresident del Barça, Sandro Rosell, serà el pròxim 25 de febrer a l'Audiència Nacional de Madrid...
Sandro Rosell

Ja és oficial. L'inici del judici a l'expresident del Barça, Sandro Rosell, serà el pròxim 25 de febrer a l'Audiència Nacional de Madrid per presumpte blanqueig de capitals i organització criminal. La seva dona, Marta Pineda, i quatre persones també passaran pel banc dels acusats per un presumpte blanqueig de 20 milions d'euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF).

Està previst que el judici se celebri en onze sessions a la seu de l'Audiència Nacional del carrer Génova. Segons fonts d'aquest tribunal, el judici tindrà lloc del 25 al 28 de febrer, de l'11 al 14 de març i del 25 al 27 d'aquest mes davant la secció primera de la sala penal de l'Audiència.

La Fiscalia de l'Audiència Nacional demana una condemna d'11 anys de presó i una multa de 59 milions d'euros per a Sandro Rosell, que està en presó provisional des que va ser detingut per aquests fets el maig del 2017. Des de llavors, la defensa de l'expresident blaugrana ha sol·licitat la seva llibertat en diverses ocasions però sempre ha obtingut un no per resposta per risc de fuga.

COMENTARIS