Notícies

El Laboratori de LaTdT: els líders del Barça 18/19

El Laboratori de LaTdT: els líders del Barça 18/19
El Laboratori de LaTdT: els líders del Barça 18/19
El Barça 18/19 ha finalitzat la temporada a Sevilla amb un sabor agredolç. L'equip ha estat capaç de guanyar la Lliga, arribar a les semifinals de la...
Busquets

El Barça 18/19 ha finalitzat la temporada a Sevilla amb un sabor agredolç. L'equip ha estat capaç de guanyar la Lliga, arribar a les semifinals de la Champions i a la final de la Copa del Rei però les derrotes contra el Liverpool i el València han fet mal dins del vestidor i l'afició per la manera com s'han produït. Una vegada acabada la campanya, toca passar balanç de la campanya i analitzar les dades del Laboratori de LaTdT que Carles Domènech i Marc Domènech han comptabilitzat durant tota la temporada. 

Crida l'atenció que els futbolistes que més partits han disputat són els 2 migcentres, Rakitic i Busquets, mentre que el jugador més utilitzat és Piqué, que també és el futbolista amb més recuperacions de la temporada. Leo Messi lidera els apartats de màxim golejador, el jugador que més ha xutat, el que ha rebut més faltes i el que més pilotes ha perdut. Finalment, Arturo Vidal és el jugador que més faltes ha comès a la campanya 18/19.

COMENTARIS