Vídeo

El lleig gest de Bale marxant del Bernabéu al minut 78

El lleig gest de Bale marxant del Bernabéu al minut 78
El lleig gest de Bale marxant del Bernabéu al minut 78
La dolorosa derrota del Madrid contra la Reial Societat al Bernabéu portarà cua a la capital blanca. L'equip està signant una de les pitjors actuacions a...
Bale cotxe

La dolorosa derrota del Madrid contra la Reial Societat al Bernabéu portarà cua a la capital blanca. L'equip està signant una de les pitjors actuacions a la Lliga dels últims anys i els problemes no paren d'augmentar. L'últim en sortir a la llum fa referència a Gareth Bale.

El gal·lès pateix una nova lesió i diumenge va assistir a l'estadi per seguir el partit del seu equip. Això no seria notícia si no fos per les imatges que ha tret El Chiringuito de Jugones on es veu que el jugador va abandonar l'estadi amb el seu vehicle particular quan encara no s'havia acabat el partit. Era el minut 78, amb 0-1 al marcador, i Bale ja estava sortint de l'estadi amb el seu cotxe. El jugador no es va quedar ni a veure si el seu equip podia remuntar, ni va baixar als vestidors per animar els seus companys.

L'extrem madridista està rebent moltes crítiques per aquest gest desconsiderat amb els companys, que s'uneix al baix rendiment que està oferint aquesta campanya amb només 4 gols a la Lliga.

COMENTARIS