Notícies

El Madrid acomiada Álvaro per les crítiques a Kroos i Casemiro

El Madrid acomiada Álvaro per les crítiques a Kroos i Casemiro
El Madrid acomiada Álvaro per les crítiques a Kroos i Casemiro
Florentino Pérez ha actuat amb contundència i ha decidit acomiadar Álvaro Benítez, entrenador del Juvenil B, després de les seves crítiques a Kroos i...

Florentino Pérez ha actuat amb contundència i ha decidit acomiadar Álvaro Benítez, entrenador del Juvenil B, després de les seves crítiques a Kroos i Casemiro en un mitjà periodísitc. L'exjugador va parlar després del clàssic a la SER i es va mostrar decebut amb el rendiment dels migcampistes: "Casemiro no està per jugar un minut amb el Madrid. I Kroos, molt semblant, i encara n'hi ha algun altre. Els 2 primers gols són molt evitable. Ramos està molt tou al primer gol i després hi ha un gran oblit a darrere."

Aquestes declaracions han provocat que deixi el càrrec d'entrenador del Juvenil B, que actualment dirigia i que estava en la segona posició de la seva lliga. Álvaro ha reaccionat en un missatge a les xarxes socials on no ha volgut entrar en cap polèmica i ha dit que té la conscència tranquila: "Marxo del club del meu cor amb la consciència tranquil·la, per haver-me deixat la pell cada dia que he tornat a gaudir dins el Reial Madrid. He defensat en tot moment el meu amor per la institució i això seguirà intacte per sempre. Estic molt agraït per l'oportunitat que em va donar la directiva de tornar a la casa on em vaig criar i que em va formar com a futbolista. Me'n vaig sense cap rancor i sempre estaré agraït al Reial Madrid."

 

COMENTARIS